Fotbollsresor & biljetter till Champions League

”Den där jävla Champions” som Zlatan Ibrahimovic själv sa. Det är det största som går att vinna inom klubbfotbollen och varje år bjuder turneringen på några riktiga höjdarmatcher mellan sportens giganter. De är dessutom extra bra för den som vill fara på en fotbollsresa då Champions League-matcher aldrig flyttas efter de fått ett datum och då de alltid spelas vardagar är det ofta billigare med både flyg och hotell jämfört med helmatcher.

Gruppspelet och fösta rundan av slutspelet brukar vara enklast att boka då man vet speltiderna långt innan avspark. Gruppspelet brukar lottas i slutet av augusti och gruppspelet pågår sedan från september till december. Efter det lottas sedan 16-delsfinalerna men de spelas först i februari. Kvartsfinaler, semifinaler och final är sedan kortare tid mellan lottning och matcher men givetvis inte omöjligt att boka. Så länge man har koll på när det lottas och är lite ”på” så löser det sig.


Vad ingår?

Matchbiljett

Två nätter på hotell

Jourtelefon dygnet runt

Hjälp att boka flyg om det önskas

Matchtider och viktigt att tänka på innan du bokar:

Tänk på att Champions League har ändrat sina avsparkstider. Matcherna spelas fortfarande tisdag och onsdagar men avsparkarna är nu 18:55 samt 21:00 istället för 20:45. Håll ett öga på vilken tid just din match spelas.

Vilka har vunnit Champions Legue flest gånger?

Real Madrid är det laget som vunnit överlägset flest gånger. Hela 13 gånger har de vunnit Champions League eller Europacupen som de hette fram till säsongen 1991-92. De har även en mäktig svit med fyra segrar mellan 2014-2018. Faktum är att lag från Spanien har vunnit sju av de tio senaste upplagorna av Champions League.