West Ham är en storklubb i London med en väldigt rik historia som tyvärr inte nog många tänker på när de planerar en fotbollsresa till London. Här går vi igenom var de bästa platserna och sektionerna är på London Stadium där West Ham spelar sina hemmamatcher.

Grundade redan 1895 och med flera titlar under sitt bälte är West Ham ett lag som för evigt är inskrivna i historieböckerna.

Från FA-cupsegrarna 64, 75 och 80 till Europeiska cupvinnarcupen 65 och UEFA Intertoto Cup 1999.

Laget spelar sedan säsongen 2016-17 på mäktiga London Stadium som byggdes inför sommar OS i London 2012. Arenan tar in över 62 000 åskådare när West Ham spelar sina hemmamatcher där.

Men frågan är hur köper man biljetter till West Ham och vilka sektioner i London Stadium är egentligen bäst?

Var i London Stadium är de bästa platserna?

London Stadium är en klassisk friidrottsarena med en lite rundare form än vanliga fotbollsarenor. De har däremot byggt läktare ner över där det tidigare var löparbanor men formen på arenan är fortfarande något annorlunda mot vanliga arenor.

Detta påverkar när man ska välja var man ska sitta. Rent generellt kan man säga att biljetterna högre upp är längre från plan än på andra arenor. Detta beror bland annat på lutningen men även att planen inte är helt emot läktaren utan det är ett visst avstånd mellan läktaren och planen.

Det kan med andra ord vara värt att köpa något bättre biljetter och inte de billigaste.

Var är hemma-/ bortafansen på London Stadium?

De mest högljudda hemmafansen är på The Bobby Moore Stand bakom det ena målet. Bortafansen är samtidigt placerade på andra sidan arenan på Sir Trevor Brooking Stand bakom andra målet. Om du vill få lite mer stämning på matchen kan det vara en klok idé att sitta så nära Bobby More Stand som möjligt.

Var är de bästa platserna på London Stadium?

Du hittar de bästa platserna på West Stand som är den västra långsidan. Har hittar du även Club London som är West Hams hospitality område där du kan äta gott och få bästa platserna i arenan.

Boka dina biljetter till West Ham här:

Vad ingår?

Matchbiljett

En natt på hotell

Jourtelefon dygnet runt

Hjälp att boka flyg om det önskas


För att läsa mer om West Ham och boka biljetter hittar du de här.