Real Madrid som brukar benämnas som världens största fotbollsklubb är ett måste att uppleva live. Med sina klassiska vita tröjor och ständigt ett lag fullt av världens bästa fotbollsspelare bjuder de alltid upp på show på både klassiska men samtidigt moderna Santiago Bernabéu Stadium.

I den här artikeln kommer vi båda lista Real Madrids kommande matcher där du enkelt kan se priser till respektive match men även boka de direkt via vår partner Nickes.Com som sålt sportresor sedan 1997. De erbjuder bland annat jourtelefon och hotell ingår alltid i priserna som visas.

Här nedanför ser du kommande matcher med Real Madrid med priser. Nedanför den hittar du sedan mer information om hur priserna brukar ligga på biljetter och vad som påverkar priserna samt mer om Real Madrid.


Vad ingår?

Matchbiljett

Hotellnatt

Jourtelefon dygnet runt

Hjälp att boka flyg om det önskas

Betydligt billigare biljetter än Premier League

Som många andra klubbar är det givetvis motståndaren och datumet som styr priset. Svagare motståndare en vardag kostar betydligt mindre än starka motståndare en helg.

Dyrast är givetvis matcherna mot FC Barcelona och Atlético Madrid. Billigast kommer man undan om man ser en cupmatch i Copa del Rey en vardag mot ett lag från en lägre division.

Men biljettpriserna är generellt betydligt lägre än i Premier League och en vanlig ligamatch kostar ofta runt 2-3 000 kronor inklusive hotell per person.

När det gäller El Clásico mot FC Barcelona får du räkna med upp emot 10 000 kronor.

Ett till tips om man vill sänka kostnaden är att se matchen från någon av kortsidorna vilket sänker priset en bit.

Real Madrid har en betydligt högre prisbild än lokalrivalen Atlético Madrid på biljetter men det är som sagt betydligt billigare än nästan samtliga lag i Premier League.

Santiago Bernabéu Stadium är nyrenoverad

Det är även ett bra läge att fara på en resa för att se Real Madrid just nu. Lagets arena Santiago Bernabéu Stadium har fått ett ordentligt ansiktslyft.

Sedan 2019 har arenan rustats och planen var att öppna den till 2022. Men på grund av läget i omvärlden är projektet först beräknat att vara helt klart under 2023 men de har kommit nog långt för att arenan ska användas under matcherna.

Hela renoveringen var planerad att landa runt 525 miljoner euro och utöver att rusta upp arenan byggs den även ut med runt 4000 nya stolar vilket ökar kapaciteten till över 85 000 sålda biljetter.