Många drömmer om att uppleva en match på plats och se Tottenham Hotspur kliva ut på det gröna gräset i sina klassiska stilrena vita tröjor.

Men vad kostar en biljett till Tottenham på deras nybyggda arena?

Här i artikeln går vi igenom prisnivåer och vad du bör tänka på när du bokar en biljett för att se Spurs på plats.

Vad kostar en biljett till Spurs?

För att köpa en biljett direkt från Tottenham måste man vara medlem och det finns även två olika nivåer av medlemskap som har olika prioritet på biljetterna. One Hotspur samt One Hotspur+.

Icke medlemmar är tvingade att vända sig till en researrangör som kan köpa biljetter direkt från Tottenham. Här är det ofta tal om de bättre biljetterna som är på bättre sektioner och/eller innehåller någon form av hospitality.

Vi på Fotbollsresan.se har valt att samarbeta med sportresebyrån Nickes.Com som köper officiella paket direkt från Tottenham och i deras paket ingår alltid hotell också.

När den här artikeln skrivs kostar den billigaste matchen (mot Everton) 2 674 SEK för en biljett och del i dubbelrum en natt för en person. Den dyraste matchen är mot Liverpool där en matchbiljett och en natt del i dubbelrum kostar 6 444 SEK.

Höj spänningen på plats

Skruva upp spänningen på matchen du ska se på plats genom att lägga ett spel på matchen. På sidan Kelbet.se hittar du din odds bonus som hjälper dig komma igång. Tänk på att 18+ gäller vid spel och Stödlinjen.se finns för dig som känner att du spelar för mycket.

Vad är East Middle Travelclub samt East Lower Travel Club som går att välja när man ska boka?

I många av de paket som vi säljer ingår East Middle Travel Club eller East Lower Travel Club.

Det inkluderar bland annat:
* Vadderade säten
* Tillgång till lounge 3 timmar innan och 2 timmar efter match.
* Mat
* Fri dryck i baren under halvtid.
* Q&A med tidigare Spursspelar.
* Matchprogram

Att tänka på när du ska köpa biljetter för att se Spurs

Som alltid när man ska köpa biljetter till stora evenemang måste man akta sig för förfalskade biljetter. Många biljetter som säljs i andrahand av privatpersoner eller mindre seriösa företag lämnar dig alltid med risken att bli nekad inträde väl framme vid arenan.

Här på Fotbollsresan.se hittar du bara biljetter från vår partner Nickes.Com som köper sina biljetter och paket direkt från Tottenham vilket säkerställer att du alltid får officiella biljetter.

Via resegeneratorn här nedanför ser du Spurs alla kommande hemmamatcher i Premier League och kan enkelt boka eller skicka in en prisförfrågan för att se Spurs på plats.

Tips: Boka dina biljetter till Tottenham här.

Boka dina biljetter till Spurs här!

Vad ingår?

Matchbiljett

En natt på hotell

Jourtelefon dygnet runt

Hjälp att boka flyg om det önskas