Ska du och se Arsenal spela på Emirates Stadium och vill värma upp på en pub med bra atmosfär innan matchen? Då har du kommit rätt då vi i den här artikeln kommer tipsa om de bästa fotbollspubarna inför matcher med Arsenal om man vill bygga upp lite atmosfär inför matchen.

Att ta några pints på en pub med andra fans inför en match på Emirates Stadium är nästan halva upplevelsen. Att höra sången börja bygga upp, prata med andra fans och känna gemenskapen är en stor del av fotbollsresan till London. Tänk även på att komma i god tid då många pubar fyller upp rejält när man närmar sig avspark. Här listar vi fyra Arsenalpubar i närheten av Emirates Stadium.

Biljetter till Arsenal: Klicka här för att hitta biljetter och spelschema till Arsenals alla kommande hemmamatcher.

The Twelve Pins

Adress: 263 Seven Sisters Road
Vägbeskrivning: Ligger nära Finsbury Park stationen nära Finsbury Park.
Avstånd till Emirates Stadium: Cirka 15 minuter promenad

Det här är en stor pub där väldigt många fans får plats. Både inne i själva puben och i området just utanför den. Ligger smidigt precis intill stationen Finsbury Park vilket underlättar. Dit går både Piccadilly och Victoria Line. Även en bra pub för att se när Arsenal spelar borta eller om du inte fick tag på en biljett. Vanligtvis väldigt bra stämning och många Arsenalfans inför matcherna.

The Gunners

Adress: 204 Blackstone Road
Vägbeskrivning: Ligger längst med Blackstone Road som går från Finsbury Park ner söderut. Puben ligger i höjd med gamla Highbury Stadium och nya Emirates Stadium.
Avstånd till Emirates Stadium: Cirka 13 minuter promenad

Det här är verkligen en pub som andas Arsenal. Från namnet, platsen till all inredning inne i puben. Här handlar ALLT om Arsenal. Mängder med memorbilia finns på väggarna och stämningen är alltid god inför Arsenals hemmamatcher. Tänk på att komma i tid då detta är en väldigt populär pub som alla Arsenalfans vill besöka.

The Tollington Arms

Adress: 115 Hornsey Road
Vägbeskrivning: Tollington Arms ligger på nordvästra sidan av Emirates Stadium längst med Tollington Road.
Avstånd till Emirates Stadium: Cirka sex minuter promenad

Den här puben ligger väldigt nära arenan men samtidigt på ”fel sida” av arenan för de flesta då de hoppar av tunnelbanan på stationen ”Arsenal” som ligger på den östra sidan av arenan. Alltid gott om Arsenalfans här en matchdag och god stämning utlovas.

The Coronet

Adress: 338-346 Holloway Road
Vägbeskrivning: Ligger på östra sidan av Emirates Stadium längst med Holloway Road.
Avstånd till Emirates Stadium: Cirka åtta minuter promenad

The Coronet är en klassisk pub med helstäckningsmatta och mörka möbler. Här hittar du alltid gott om Arsenalfans under matchdagar och det är väldigt nära till arenan när det väl är dags för match. Även den här ligger på den östra sidan av arenan.