Transferfönstret i Premier League har stängt och säsongen 2019-20 har sparkat igång. En ny säsong betyder nya förhoppningar och även en hel del nyförvärv att syna.

Här kommer vi lista Premier Leagues 10 dyraste nyförvärv under sommaren 2019 samt länka till lagens spelscheman med priser så ni kan se vilka datum ni kan se nyförvärven på plats.

1. Harry Maguire, Leicester till Manchester United – 80 miljoner pund

Embed from Getty Images

Det här var precis det nyförvärvet som Manchester United behövde. Englands mittlås kommer nu försöka skapa en trygghet i Uniteds backlinje tillsammans med Victor Nilsson-Lindelöf. Såg stark ut i premiären hemma mot Chelsea.

Se Maguire på plats: Klicka här för att se Manchester Uniteds kommande matcher inkl priser.


2. Nicolas Pepe, Lille till Arsenal – 72 miljoner pund

Arsenal hade enligt egen utsago enbart 45 miljoner pund i transferbudget. Men sen gick de och krossade sitt eget transferrekord genom att köpa supertalangen Pepe som gjorde 22 mål samt stod för 11 assist i Ligue 1 säsongen 2018-19 och förväntningarna är höga i offensivt tunga Arsenal.

Se Pepe på plats: Klicka här för att se Arsenals kommande matcher inkl priser.


3. Rodri, Atlético Madrid till Manchester City – 63 miljoner pund

Nu har City äntligen fått in sin riktiga ersättare till Fernandinho på det centrala mittfältet. Här har City en spelare som har en otroligt stark passningsfot, stark i luften och som vinner mycket bollar på mittfältet. En riktig arbetshäst som kan spela otroligt många minuter.

Se Rodri på plats: Klicka här för att se Manchester Citys kommande matcher inkl priser.


4. Joao Cancelo, Juventus till Manchester City – 27 miljoner pund plus Danilo (beräknat värde 60 miljoner pund)

En offensiv ytterback som trivs just i det offensiva spelet. Kommer passa in bra sett till hur Manchester City spelar. Har en fin teknik, bra arbetsförmöga och även en bra ålder.

Se Cancelo på plats: Klicka här för att se Manchester Citys kommande matcher inkl priser.


5. Tanguy Ndombele, Lyon till Tottenham – 54 miljoner pund

Tottenham köpte in tre starka spelare den här sommaren och Ndombele var dyrast av de alla med 54 miljoner pund. Hans spelstil liknar Mousa Dembele som nu lämnat Tottenham. Ndombele stod för en strålande debut och stod även för ett snyggt mål.

Se Ndombele på plats: Klicka här för att se Tottenhams kommande matcher inkl priser.