London är givetvis känd för sina många lag i Premier League. Till säsongen 2022-23 är hela sju av de 20 lagen i Premier League från London. Men många av oss har redan varit på de stora påkostade arenorna i Premier League och vill uppleva engelsk fotboll som den var förut. Innan fotboll blev en produkt och fans blev konsumenter.

Då ska du fara och se något av de många lagen från London som spelar i de lägre divisionerna.

Här går vi igenom vilka lag du bör försöka se under din nästa resa till London.

Vill du boka biljetter till något av lagen? Via länken här nedan hittar du vår resegenerator med spelschema och möjlighet att boka biljetter till alla fotbollsklubbar i London.

Boka dina biljetter till Londonlagen här.

The Championship:

Till säsongen 2022-23 har London två lag i The Championship som är andraligan i England. Det är ofta en bra liga då det både är mer som fotbollen var förut med bra tryck, mindre turister och ett tuffare spel. Men det är samtidigt en hög nivå på spelarna i lagen.

De två lagen från London i The Championship är Millwall och Queens Park Rangers (QPR). De spelar på The Den respektive Kiyan Prince Foundation Stadium som tar 20 000 respektive 18 000 åskådare.

The Den är känd från filmen Green Street och Millwalls fans har ett rykte om sig och sjunger gärna om hur alla hatar dem men att de inte bryr sig.

League One:

League One är tredjeligan i England och till säsongen 2022-23 har London ett lag här i form av Charlton Athletic som spelar på The Valley som tar hela 27 000 åskådare.

League Two:

Fjärdeligan i England går under namnet League Two och har hela tre lag från London i form av AFC Wimbledon, Leyton Orient och Sutton United.

Suttons arena tar bara 5 000 åskådare och är minst sagt en helt annan värld än Emirates Stadium.

Lista: Klubbarna i London som spelar i The Championship, League One eller League Two:

Millwall
Queens Park Rangers
Charlston Athletic
AFC Wimbledon
Leyton Orient
Sutton United