Om du ska till London för att se Chelsea på Stamford Bridge finns det många faktorer att väga in när det kommer till att välja vilken sektion man ska sitta på.

Är du främst ute efter att komma så nära planen som möjligt? Vill du ha så hög stämning som möjligt, vill du få en bra överblick eller är du främst ute efter bra service på arenan?

Beroende på vad man prioriterar finns det olika sektioner på arenan som passar dig bäst.

Här nedanför ser du Chelseas spelschema där du även kan boka biljetter till matcherna. Nedanför den hittar du sedan sektionskartan och våra tips till vart du ska sitta på Stamford Bridge.

Vad ingår?

Matchbiljett

Två nätter på hotell

Jourtelefon dygnet runt

Hjälp att boka flyg om det önskas

Sektionskarta Stamford Bridge

Sektionskarta Stamford Bridge

Prioriterar du bra tryck på läktaren?

Om du föredrar tryck på läktaren och hög atmosfär bör du vara på eller nära Shed End eller Matthew Harding Stand. Det är de två sektionerna bakom respektive mål.

På Shed End är bortafansen i ena hörnet vilket gör att det kan bli en del hets där mellan fansen. På Matthew Harding Stand är det endast hemmafans och många årskort vilket gör det svårt att köpa biljetter där. Men du kan köpa på en sektion i närheten av den för att ta del av stämningen.

Tänk även på att Chelsea vanligtvis anfaller mot Shed End i andra halvleken när det ska avgöras.

Vill du få bästa vyn?

Om din prioritet är att få bästa vyn över matchen är det bäst att sitta på West Stand i närheten av mittlinjen. Det är här de dyraste boxarna finns då det är förmodligen den bästa vyn över planen.

Sen är frågan hur nära planen man ska sitta? Det finns många fina platser väldigt nära planen därman kommer extremt nära spelarna vilket är en väldigt häftig upplevelse. Däremot tappar man väldigt mycket av överblicken över matchen.

Vill du få en bättre vy över matchen är det bättre att sitta längst ner på den övre sektionen.

Mer prisvärda biljetter

Om du vill kombinera en bra vy men få mer prisvärda biljetter kan du välja East Stand. Där får du billigare biljetter jämfört med West Stand men det är inte lika hög standard som den västra sektionen och det gör även biljetterna något billigare.

Vill du läsa mer om Chelsea här hos oss kan du göra det här.