Passa på att uppleva Cristiano Ronaldo på Old Trafford igen! När Ronaldo drar på sig den röda Manchester United-tröjan igen är det många som vill över till Manchester för att se det på plats.

Här går vi igenom spelschemat och du kan även boka eller skicka en intresseförfrågan till alla matcher.

Cristiano Ronaldo kom till Manchester United från Sporting CP inför säsongen 2003-04 och han spelade i klubben fram till säsongen 2009-10 då han flyttat till Real Madrid.

Men under sina år i United hann Ronaldo göra 84 mål på 196 mål. Under den tiden vann de Premier League tre gånger samt Champions League en gång.

Kan Manchester United förstärkta av Raphaël Varane, Jadon Sncho och nu även Cristiano Ronaldo nå lika stora framgångar?

Spelschema och biljetter till Ronaldos matcher med Manchester United

Vad ingår?

Matchbiljett

Två nätter på hotell

Jourtelefon dygnet runt

Hjälp att boka flyg om det önskas

Nervösa dagar i väntan på besked om Ronaldo

För många Unitedsupportrar var det ett par oroliga dagar när han ställdes utanför Juventus startelva i premiären och ryktena runt Manchester City började rulla. När bilderna på Twitter med Citytröjan med siffran 7 och Ronaldo på ryggen började publiceras av trovärdiga källor gick det kalla kårar hos många som håller på United.

Men det löste sig. Ronaldo valde att ”komma hem” till klubben där han gick från en lovande spelare till en av världens absolut bästa genom tiderna.

Enligt bland annat The Telegraph får Ronaldo en otroligt fin lön för att återvända till Manchester United. Han rapporteras tjäna hela 5,7 miljoner kronor i veckan vilket i så fall gör honom till Premier Leagues bäst betalda spelare genom tiderna.

Läs mer om Manchester United och se deras spelschema här.