Alexander Isak spelar en helt otrolig fotboll just nu. Målen rullar in och publiken hyllar sin hjälte.

Det är nog stor chans att Alexander Isak inom något år kommer spela i någon av världens absolut största klubbar. Men visst vill du hinna se honom spela i Real Sociedad. Klubben där han slog igenom på riktigt internationellt och blev ett aktat namn inom världsfotbollen?

Real Sociedad är dessutom från en otrolig vacker stad i norra Spanien vid namn San Sebastián som bara måste upplevas. Klassisk baskisk mat, nyrenoverad arena och en vacker kust. Du tar dig dessutom både till storstaden Bilbao och södra Frankrike väldigt snabbt med tåg, buss eller bil.

Deras arena renoverades och blev klar så sent som 2019 lagom till det inte fick vara publik där längre. Men nu står den redo och har en kapacitet på hela 40 000 åskådare.

Här nedanför kan du se hur det såg ut när Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher från podcasten Tutto Balluto var på plats i San Sebastián för att se Alexander Isak.

Upplev San Sebastián

San Sebastian är en relativt liten stad med runt 185 000 innevånare som ligger otroligt vackert med kust mot Biscayabukten. Det är en del av den autonoma regionen Baskien och gillar du mat kommer du älska San Sebastián.

Det är en gastronomisk stad som håller väldigt hög nivå. Det är den staden med näst flest Michelin-restauranger i världen trots sin storlek.

De vackra ständerna gör inte staden mindre attraktiv. Stranden La Concha brukar ibland kallas en av världens vackraste sandstränder och är ett måste om du är här när vädret tillåter bad.

Spelschema och biljetter till Alexander Isaks matcher med Real Sociedad

Vad ingår?

Matchbiljett

Två nätter på hotell

Jourtelefon dygnet runt

Hjälp att boka flyg om det önskas